Home » Werkwijze

De basis van onze werkwijze bestaat uit 3 kernwaarden


Vertrouwen

Vertrouwen is essentieel binnen onze werkwijze. Zonder vertrouwen durven mensen zich niet kwetsbaar en open op te stellen. Om deze rede zullen wij altijd een veilige situatie binnen de coaching creëren en waarborgen.


Moed

Moed is wat we uitstralen naar onze cliënten. Dit doen we door ze op hun gemak te stellen en ze te laten weten dat wat er is of komen gaat ze aan kunnen. Hierdoor maken de cliënten vanuit eigen kracht en moed keuzes die hun kwaliteit van leven aanzienlijk gaan verbeteren.


Beleving

Het beleven van gedachtes, emoties en gevoelens is enorm belangrijk binnen een proces. De moed en het vertrouwen hebben om deze te mogen beleven werkt helend voor de cliënt. Het durven zien en beleven van een oude realiteit zet de deur open voor een nieuwe realiteit.


Jouw 'journey' uitgelegd in stappen


Kennismakingsgesprek (30 min)

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag en proberen we hier een zo breed mogelijk beeld van te krijgen. Door dit brede beeld kunnen we de coachvraag vanuit meerdere invalshoeken bekijken en benaderen. Hierdoor werken wij efficiënter en krijg jij een beter en duurzamer resultaat! Na de wederzijdse kennismaking kiezen we samen of het klikt en of we meteen doorgaan met het traject of eerst een try-out periode doen.


Try-out periode (4 weken)

In deze try-out periode krijg je 2 telefonische consulten van 30 minuten. Je wordt gecoacht en gaat toewerken naar de duurzame gedragsverandering die past bij jou als persoon. Je gaat reflecteren op jezelf, krijgt handvaten, advies en tips waarmee je aan de slag kunt. Tijdens de coaching laten wij zien wat jij aan ons laat zien, bewust en onbewust.


Het traject (maatwerk)

Dit maatwerk traject is gericht op efficiënte en duurzame gedragsverandering. Door deze gedragsverandering ontstaan er nieuwe ervaringen. Hierdoor ontwikkel je een ander(beter) gevoel over de factoren die betrekking hebben met je coachvraag. Juist deze gevoelens, welke vaak positief zijn, verbeteren je kwaliteit van leven. Je kwaliteit van leven voor jou en je omgeving.

Start your change now!