Home » FIGHT STRESS

FIGHT STRESSSamen

Ga samen aan de slag om jouw ‘last’ van stress/onrust bespreekbaar te maken. In dit unieke programma ga jij een gezonde vechtlust ontwikkelen. Met deze vechtlust ga je beperkende overtuigingen, patronen en gedragingen aan die je negatieve stress opleveren.


Volledige aandacht

Veilig draagvlak

Een uur lang krijg jij samen met 3 anderen de volledige aandacht om te vechten voor jouw ‘zijn’. Coaching wordt gecombineerd met bewegen in de vorm van ‘vechten’, niet per se tegen elkaar, maar tegen een stootkussen/bokszak.

Je creëert samen een veilig draagvlak waar je op terug kunt vallen bij voor- en tegenspoed. Mensen die weten wat je hebt gedeeld en je zien in je proces. Hiermee maken we samen stress bespreekbaar.


Positieve overtuigingen, patronen en gedragingen

Door hetgeen waarvan je ‘last’ van ervaart bespreekbaar te maken en het er daarna fysiek uit te beweging ontstaat er ruimte binnen jezelf. Deze ruimte ga je invullen met positieve overtuigingen, patronen en gedragingen. Zo kom je dichter bij jezelf en wie je wil zijn.

Make your change

Ervaar jij een gevoel van ‘onrust’ en wil je daar wat aan doen? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken met Stefan.